December

Bouw latrines afgerond. Dank aan wilde Ganzen en Casterenshoeve voor hun steun en geduld.

Bouw schuur en magazijn voor het project Heggen voor Inkomen gaat voorspoedig.

November 2022

Officiële start project “Heggen voor inkomen”, besprekingen met dorps-afgevaardigden en ondertekenen van contracten door ‘contractors’

 

Oktober 2022

Bezoek aan projecten door mevr. S. v.d. Berg van Wilde Ganzen

Start project HEGGEN VOOR INKOMEN.

September 2022

Geslaagde challenge bij Afas: we krijgen €30.000 voor het nieuwe project HEGGEN VOOR INKOMEN.

 

3 juli 2022

Einde van de Baltic Sea Circle rally, de teams zijn weer terug gekeerd na ruim 7500km kriskras door Scandinavië, de Baltische staten en Polen te zijn gereden. Saab Sven en Rolls Royce Henry hebben zich goed gehouden en veel leuke dingen beleefd. Het sponsorbedrag dat aan deze rally was gekoppeld is 100% gehaald: €2000 voor een nieuwe ruimte bij de basisschool in Avégamé in Togo! Geweldig, dank aan Leander, Redmer, Arnoud en Roxana en natuurlijk alle donoren!

Juni 2022

- Na bijna 10 maanden is het project bij de Middelbare school in Kpékpéta afgerond: er staat nu een prachtig nieuw lokaal voor de hoogste groep.

Januari 2022

- Begin fondsenwerving Baltic Sea Circle rally.

 

Afas foundation

Software bedrijf AFAS steunt jaarlijks heel veel goede doelen, waaronder in 2021 onze stichting. Op 1 februari 2022 is ons project met AFAS voor 10 waterputten in Togo vrijwel afgerond. Het eindverslag is binnen en de videofilm is klaar (zie hieronder!). De bevolking is immens blij met de 10 nieuwe putten en er komt nog een groot feest  om dit te vieren. Bij de inwijding van alle putten zijn er vanwege corona en de drukke oogsttijd wel kleine feestjes geweest, maar men wil nog een écht feest.