De 1e latrine is gerealiseerd dankzij crowdfunding via de 1%club. De latrine is gebouwd vlakbij de school in Avégamé en er is een tippy tap geplaatst, voor het handen wassen. Natuurlijk was er een officiële opening door de chief en onze partners. Intussen zijn er meer latrines gebouwd, o.a. in het centrum van Kpékpéta en bij de middelbare school aldaar. Dit dorp groeit langzaam maar zeker, er is een markt en ook de door ons gerealiseerde nieuwe middelbare school groeit en krijgt er in sept. 2021 een 4e klas bij. Latrine 4 5 en 6 zijn gebouwd in kleine gehuchtjes in de buurt, evenals de volgende 3 latrines die nog in 2021 gebouw zullen worden. Met dank aan de Hofstee stichting, de Johanna Donk Grote stichting, Casterenshoeve en natuurlijk Wilde Ganzen!